П`ятниця, 26.04.2024, 18:27
Бiблiотека  коледжу радіоелектроніки
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Рекомендуємо

Форма входа

Хмарка тегів
Інтернет ВИшивка ВНЗ Болонський процес ВУЗы Украины Bologna Process Українська література Письменник education europe выставка день библиотекаря інформаційні технології акції виставка Еллан-Блакитний історія Іноземна мова онлайн образование онлайн освіта англійська мова english английский язык освітні сервіси google физика facebook Тарас Шевченко 200 років Ліна Костенко Освіта Європа 2014 ДРПБК 2014/2015 навчальний рік підручники Графік 2014-2015 скачати ЛІТЕРАТУРА Ювілей 120 років 3ds max AutoCAD Autodesk Fusion 360 Ultimate Inventor Professional Maya Revit автоматичне оформлення списку літер #Грибоедов220 журнал Chip Computer Bild Computerworld Linux Format Upgrade Windows IT Pro/RE #Пастернак125 125 лет бібліотека ДРПБК 85 років викладачам день вишиванки Ukrainian Embroidery 10 - 11 клас Гудзик роман Акція 30-та річниця Чорнобильської катаст Франко160 Іван Франко письменники Франко ІванФранко 1 червня World Kissing Day 150 РОКІВ англійський письменник фотовиставка onuka радіодиктант українська мова новини аудіокнига аудіокниги академічна доброчесність антиплагіат академічна чесність плагіат конкурс літературний календар Історія України рік Японії Фудошинкан Англійська Історик бібліограф бібліотека 55 років ДРПБК

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 571

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Всесвітній день телебачення – 21 листопада
11:30
Всесвітній день телебачення – 21 листопада

  Телевізійне мовлення давно і міцно увійшло в наше життя. Його різнобічність, різноманітність телепередач і інформаційний обхват, зробили його незамінним супутником сучасного суспільства. 17-го грудня 1996-го року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних націй проголосила 21-е листопада новим міжнародним святом - Всесвітнім днем телебачення, що було закріплено в резолюції ООН № A/RES/51/205. Дату щорічного проведення цього свята було вирішено прив’язати до дня проведення першого Всесвітнього телевізійного форуму ООН. Державним структурам усіх країн було запропоновано відзначати цей День, активно обмінюючись телевізійними передачами та програмами, які присвячувалися б таким проблемам, як соціальний і економічний розвиток, проблемам миру і безпеки, а також розширенню культурного і міжнаціонального обміну. За даними проекту DilovaMova.com, в 2002 році, передаючи своє послання з нагоди Всесвітнього дня телебачення Генеральним секретарем ООН було підкреслено, що щорічне проведення цього Дня насамперед має бути спрямована на привернення уваги широкої громадськості до ролі телевізійного мовлення саме у світлі просування миру та розвитку. Що телебачення, як і інші засоби масової інформації, повинно невпинно піклуватися про не поширення ідей нетерпимості, негативних стереотипів і деструктивних нелюдських матеріалів. З цим важко не погодитися, адже популярність цього засобу масової інформації настільки велика, що будь-які спроби його безвідповідального використання можуть завдати непоправної шкоди нашому суспільству, підірвати загальну довіру і викликати суспільний резонанс. Історія телебачення знає різні приклади, аналізуючи які однозначно можна зробити висновок, що моральність і об’єктивність, поряд з широким інформаційним потоком, активно сприяє стабільності і благополуччю в будь-якому суспільстві. Відповідальне ставлення до пропонованого матеріалу зміцнює добросусідські відносини, розвиває культурні традиції і збагачує ментальний кругозір.

У Всесвітній день телебачення ми приєднуємося до цієї позитивної ініціативи і бажаємо всім, хто так чи інакше зв’язав свою професійну діяльність з телевізійним мовленням, здоров’я і хороших ідей, яскравого матеріалу та творчих успіхів! Ну, а нам глядачам, гарного настрою і приємного проведення часу быля наших блакитних екранів! З Днем телебачення Вас!

 

 

За матеріалами Інтернету

Переглядів: 617 | Додав: fedor | Рейтинг: 0.0/0
Пошук на сайті

Пошук схем
РадиоЛоцман - поисковая машина схем в www

Facebook

Свято дня
Календар України

Погода

Архів записів

Друзі сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz