Вівторок, 23.04.2024, 11:40
Бiблiотека  коледжу радіоелектроніки
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Рекомендуємо

Форма входа

Хмарка тегів
Інтернет ВИшивка ВНЗ Болонський процес ВУЗы Украины Bologna Process Українська література Письменник education europe выставка день библиотекаря інформаційні технології акції виставка Еллан-Блакитний історія Іноземна мова онлайн образование онлайн освіта англійська мова english английский язык освітні сервіси google физика facebook Тарас Шевченко 200 років Ліна Костенко Освіта Європа 2014 ДРПБК 2014/2015 навчальний рік підручники Графік 2014-2015 скачати ЛІТЕРАТУРА Ювілей 120 років 3ds max AutoCAD Autodesk Fusion 360 Ultimate Inventor Professional Maya Revit автоматичне оформлення списку літер #Грибоедов220 журнал Chip Computer Bild Computerworld Linux Format Upgrade Windows IT Pro/RE #Пастернак125 125 лет бібліотека ДРПБК 85 років викладачам день вишиванки Ukrainian Embroidery 10 - 11 клас Гудзик роман Акція 30-та річниця Чорнобильської катаст Франко160 Іван Франко письменники Франко ІванФранко 1 червня World Kissing Day 150 РОКІВ англійський письменник фотовиставка onuka радіодиктант українська мова новини аудіокнига аудіокниги академічна доброчесність антиплагіат академічна чесність плагіат конкурс літературний календар Історія України рік Японії Фудошинкан Англійська Історик бібліограф бібліотека 55 років ДРПБК

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 571

Головна » 2012 » Грудень » 29 » Що обіцяє нам Новий 2013 рік?
11:52
Що обіцяє нам Новий 2013 рік?
 
     Наступаючий 2013 за Східним календарем - рік Чорної Змії. Змія - символ удачі й щастя, високого положення і міцного здоров'я. І багато хто з китайців хотіли б народитися в цей рік.
     У китайському гороскопі Чорний Змій дуже впертий і наполегливий, тому завжди домагається свого, досягає поставлених цілей.
     У рік Змії народилися такі відомі особистості, як: Жанна Д'Арк, Аль Пачіно,Жан-Жак Руссо, Бернард Шоу, Фрідріх Енгельс.
     Змія – це мудрість, терпіння, повільність, тому в той рік, який вона проповзає, найкраще робити упор на освіту і творчість, пошуки відповідей на складні питання. Наступний 2013 вимагає зважених рішень, які потрібно приймати не лише на основі аналізу, але і спираючись на емоції. Агресія не характерна для року змії, але при цьому, якщо прояв такої спостерігатиметься, то пощади не варто чекати.
     Вибираючи, де зустріти рік змії, пам’ятайте про те, що змія не переносить шуму, тому рекомендується зустрічати цей новий рік в тісному сімейному колі або компанії друзів. Постарайтеся розслабитися і відкинути всі похмурі думки і забути про турботи. У новорічну ніч дуже важливо мудро дивитися на речі, насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми, відкинути в сторони дріб’язкові переживання.
     Загальний гороскоп на 2013 рік змії обіцяє всім знакам зодіаку удачу в інтелектуальній діяльності, найкраще справи будуть йти у вчених, аналітиків, вчителів, політиків. Змія вважається символом мудрості, розумності, волі за китайським календарем і любить, коли люди міркують, тому потрібно в цьому році приймати розумні і продумані рішення.
     Головне - вибрати потрібну тактику, бути акуратним і не витрачати багато грошей даремно, стежити за тим, щоб гроші не йшли на непотрібні речі, якими ви ніколи користуватися не будете. Що стосується особистого життя, то в ньому буде присутня серйозність, цей рік змії дає нам шанс зустріти свою половинку раз і назавжди, на все життя, а також можливість узаконити давні стосунки. Якщо ви сформуєте сім'ю в цьому році, можете бути впевнені в її міцних узах, а якщо ви тільки зустрічаєтеся - то чекайте приємних зустрічей і красивих залицянь.
     Гороскоп на 2013 рік змії буде вдало складатися в плані здоров'я, але лише у тих, хто буде за ним пильно стежити. Цей рік дасть можливість проявитися творчим людям, стануть відомими багато імен вчених, художників, музикантів, письменників і поетів, які до цього були в тіні. Ті люди, які тільки мріють зайнятися творчою діяльністю, зможуть нарешті здійснити свою мрію. Але важливо зберігати дисципліну, організованість, точність і вірність. Деяким доведеться докласти зусилля і працювати на знос, щоб зберегти за собою своє робоче місце.
     Враховуючи те, що Змій – хижак, на столі має бути багато різної смакоти: багато м'яса, приготованого різними способами, страви з рису, овочі, свіжа риба, гарбуз. Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Вдало підібраними будуть салати з морепродуктів, свіжих овочів. У страви потрібно додати багато зелені, використовувати багато гострих приправ. Всі страви потрібно подавати гарячими. Можна навіть зробити такі страви, які обливаються спиртними напоями і підпалюються. Тобто меню повинне бути «вогнедихаючим».
    Сервіровку столу слід здійснювати, використовуючи зелений, жовтий і чорний кольори. Буде дуже красиво, якщо ви прикрасите святковий стіл живими квітами і поставите красиві глечики з напоями, по центру має бути блюдо з гарбузом, на середину столу потрібно покласти гілочку сосни, на сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісити на ялинку маленьку Змію: така увага їй полестить.
     В одязі слід віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені. Не завадить внести зміни в зачіску, спробуйте підібрати для себе щось новеньке, поміняти імідж.     
     Не забудьте загадати про себе своє найзаповітніше бажання під бій курантів - і воно обов'язково в цьому році виповниться!
    
                      Рік Новий - казковий час!
                     Хай здивує щастям Вас.
                     Рік добра і рік кохання.
                     Тож приймайте привітання: 
                     Будьте добрі та здорові,
                     Побажаємо любові,
                     Світла й радощів багато,
                     Щоб життя було, як свято!
 
 
 
 
Переглядів: 685 | Додав: fedor | Рейтинг: 0.0/0
Пошук на сайті

Пошук схем
РадиоЛоцман - поисковая машина схем в www

Facebook

Свято дня
Календар України

Погода

Архів записів

Друзі сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz