Четвер, 25.04.2024, 07:27
Бiблiотека  коледжу радіоелектроніки
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Рекомендуємо

Форма входа

Хмарка тегів
Інтернет ВИшивка ВНЗ Болонський процес ВУЗы Украины Bologna Process Українська література Письменник education europe выставка день библиотекаря інформаційні технології акції виставка Еллан-Блакитний історія Іноземна мова онлайн образование онлайн освіта англійська мова english английский язык освітні сервіси google физика facebook Тарас Шевченко 200 років Ліна Костенко Освіта Європа 2014 ДРПБК 2014/2015 навчальний рік підручники Графік 2014-2015 скачати ЛІТЕРАТУРА Ювілей 120 років 3ds max AutoCAD Autodesk Fusion 360 Ultimate Inventor Professional Maya Revit автоматичне оформлення списку літер #Грибоедов220 журнал Chip Computer Bild Computerworld Linux Format Upgrade Windows IT Pro/RE #Пастернак125 125 лет бібліотека ДРПБК 85 років викладачам день вишиванки Ukrainian Embroidery 10 - 11 клас Гудзик роман Акція 30-та річниця Чорнобильської катаст Франко160 Іван Франко письменники Франко ІванФранко 1 червня World Kissing Day 150 РОКІВ англійський письменник фотовиставка onuka радіодиктант українська мова новини аудіокнига аудіокниги академічна доброчесність антиплагіат академічна чесність плагіат конкурс літературний календар Історія України рік Японії Фудошинкан Англійська Історик бібліограф бібліотека 55 років ДРПБК

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 571

Головна » 2013 » Червень » 27 » День молоді – 30 червня
10:43
День молоді – 30 червня
     День молоді — свято України. Відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді».
     Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України»
     Щорічно в останню неділю червня відзначається День молоді України та Білорусії. У 2013 році це свято припадає на 30 число.
     В Україні на сьогоднішній день діють 125 всеукраїнських і понад 4000 місцевих молодіжних громадських організацій. Інтересами молоді на державному рівні опікується Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту. Не тільки до Дня молоді України та Білорусії, але і впродовж багатьох років Міністерство реалізує різні державні програми, які сприяють розвитку молоді та молодіжних сімей.
     У Білорусії також пріоритетом держави є ефективна молодіжна політика. У країні за останні роки збільшилася кількість молодіжних засобів масової інформації. Крім того, в Білорусії створені молодіжні та дитячі телевізійні передачі.
     День молоді України та Білорусії розрахований на людей, які не просто хочуть веселощів, а усвідомлюють свою роль у сучасному суспільстві. В інших країнах світу також святкується День молоді, але в інші місяці. У Росії, наприклад, День молоді відзначають 27 червня, ця дата збігається з міжнародним Днем молоді, встановленим ООН.     
     Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
     Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
     Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Розроблена і здійснюється молодіжна політика. Держава підтримує молоді сім’ї. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.
                                       Как в Днепропетровске отметят День Молодежи (Расписание)
 
     В Днепропетровске в рамках дня молодежи состоится множество различных развлекательных мероприятий. В частности, фестиваль «Студенческая республика», спортивный фестиваль «Workout Fest – 2013», фотоквест «Очима молоді» и др.
     Празднования в рамках Дня Молодежи начнутся с 25 июня.
     Во вторник (25 июня) в рамках проведения фестиваля «Студеческая Республика» в Днепропетровском академическом театре им. Т.Г. Шевченко состоится конкурс красоты и таланта среди студенток города.
     В среду (26 июня) пройдет молодежный фотоквест, где команды будут фотографировать значимые места Днепропетровска. Сбор команд возле ТРЦ «Пассаж».
     Мультифестиваль «Студенческая республика» стартует 28 июня и продлится до 1 июля.
     В субботу (29 июня) на с 12.00 до 18.00 Фестивальном причале пройдет фестиваль здорового образа жизни «Workout Fest – 2013». После 18.00 там же планируется праздничная шоу-программа, которая включает в себя выступления молодежных ансамблей, театральных групп, городских поэтов и других талантливых днепропетровцев.
     А киноманы смогут посмотреть «нарезку» из документальных, художественных, и короткометражных фильмов с 22.00 до 23. 00 в Ночном кинотеатре, который организуют на смотровой площадке Центрального парка культуры и отдыха им. Т.Г. Шевченко.
 

  

Рад сегодня даже пень,
Молодёжный нынче день!
Пой ка песни, веселись,
Молодые, славьте жизнь!

Всем сегодня вдохновения,
Молодой души парение,
Празднуй старец и малыш,
Всем салютов выше крыш!
 
 
 
 
Переглядів: 1178 | Додав: fedor | Рейтинг: 0.0/0
Пошук на сайті

Пошук схем
РадиоЛоцман - поисковая машина схем в www

Facebook

Свято дня
Календар України

Погода

Архів записів

Друзі сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz