Четвер, 25.04.2024, 05:49
Бiблiотека  коледжу радіоелектроніки
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Рекомендуємо

Форма входа

Хмарка тегів
Інтернет ВИшивка ВНЗ Болонський процес ВУЗы Украины Bologna Process Українська література Письменник education europe выставка день библиотекаря інформаційні технології акції виставка Еллан-Блакитний історія Іноземна мова онлайн образование онлайн освіта англійська мова english английский язык освітні сервіси google физика facebook Тарас Шевченко 200 років Ліна Костенко Освіта Європа 2014 ДРПБК 2014/2015 навчальний рік підручники Графік 2014-2015 скачати ЛІТЕРАТУРА Ювілей 120 років 3ds max AutoCAD Autodesk Fusion 360 Ultimate Inventor Professional Maya Revit автоматичне оформлення списку літер #Грибоедов220 журнал Chip Computer Bild Computerworld Linux Format Upgrade Windows IT Pro/RE #Пастернак125 125 лет бібліотека ДРПБК 85 років викладачам день вишиванки Ukrainian Embroidery 10 - 11 клас Гудзик роман Акція 30-та річниця Чорнобильської катаст Франко160 Іван Франко письменники Франко ІванФранко 1 червня World Kissing Day 150 РОКІВ англійський письменник фотовиставка onuka радіодиктант українська мова новини аудіокнига аудіокниги академічна доброчесність антиплагіат академічна чесність плагіат конкурс літературний календар Історія України рік Японії Фудошинкан Англійська Історик бібліограф бібліотека 55 років ДРПБК

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 571

Головна » 2014 » Лютий » 4 » 10 років з дня заснування Facebook
16:27
10 років з дня заснування Facebook
Сьогодні, 4 лютого 2014 виповнилося 10 років з дня заснування Facebook - саме в цей день в 2004 році Марк Цукерберг запустив thefacebook.com (від артикля потім відмовилися, бо не круто ) .
На честь цієї події Марк розмістив на своїй сторінці щирий пост, переклад якого, з вашого дозволу, наводиться тут повністю .
***
Сьогодні - десятиріччя Facebook.
Це було дивовижна пригода, і я такий вдячний за можливість бути частиною цього. Рідко кому вдається вплинути на таку велику кількість життів, і я постійно нагадую собі, що кожного дня я повинен вичавлювати з себе більше і здійснювати якомога більший внесок.

Люди часто запитують, чи знав я з самого початку, що Facebook стане тим, чим він став тепер. Жодним чином !
Я пам'ятаю, як ми з друзями замовили піцу одного вечора, незабаром після запуску Facebook. Я сказав їм, що такий радий, що допомагаю налагоджувати зв'язки всередині нашого університетського співтовариства, але одного разу комусь доведеться зв'язати воєдино весь світ.
Я завжди знав, що це важливо - давати людям можливість ділитися чимось і залишатися на зв'язку, давати їм можливість створювати власні спільноти.
Коли я обмірковую те, що відбулося за останні 10 років, я задаю собі одне питання: чому саме ми створили все це? Ми ж були просто студентами. У нас було набагато менше ресурсів, ніж у великих компаній. Якби вони зайнялися цим завданням, вони б з цим впоралися.
Я можу дати лише одну відповідь: просто нас більше це хвилювало . У той час, як хтось сумнівався в тому, що з'єднати всіх людей на планеті - це дійсно важливо, ми це робили. Поки хтось сумнівався, що це все протягне досить довго, ви створювали вкрай стійкі зв'язки .
Ми просто більше, ніж будь-хто інший, були стурбовані тим, щоб об'єднати весь світ. І ми досі про це піклуємося.
Ось чому мене більше хвилюють наступні десять років, ніж попередні. У перші десять років ми лише налаштовували цю мережу  Тепер у нас є можливість допомогти людям з усього світу вирішувати більш складні і важливі завдання.
Сьогодні тільки одна третина світового населення має доступ до інтернету. Протягом наступного десятиліття у нас буде шанс і відповідальність підключити  дві третини. що залишилися.
Сьогодні соціальні мережі в основному потрібні для того, щоб ділитися емоціями. Протягом наступного десятиліття вони також будуть допомагати відповідати на питання і вирішувати складні завдання.
Сьогодні у нас є всього кілька способів розповісти про свої переживанн. Протягом наступного десятиліття технології дозволять нам створити безліч інших способів фіксації і передачі відчуттів.
Дуже здорово бачити, як всі ви створили справжнє співтовариство за допомогою наших інструментів Ви ділилися щасливими і болючими емоціями. Ви створювали нові сім'ї і не втрачали зв'язок з тими,  хто поїхав. Ви придумували нові сервіси і будували маленькі компанії. Ви так сильно допомогли один одному.
Я   вдячний за те, що у мене є можливість надавати вам всі ці можливості. Я відчуваю велику відповідальність за те, щоб робити все від мене залежне.
Дякую, що я можу бути частиною цього шляху.

Переглядів: 799 | Додав: O_K | Теги: Цукерберг., facebook | Рейтинг: 0.0/0
Пошук на сайті

Пошук схем
РадиоЛоцман - поисковая машина схем в www

Facebook

Свято дня
Календар України

Погода

Архів записів

Друзі сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Copyright MyCorp © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz